Am mai facut aceasta ciorba si azi am repetat-o (Aici) De data aceasta am folosit carne de pui, adica pulpe inferioare.
Este o ciorba care imi aduce aminte de copilarie, de vacantele petrecute la bunici in Sebes, jud Alba.
Am folosit:
5 morcovi
4 patrunjei subtiri
o jumatate telina
cateva frunze ceapa verde
600 g rosii (eu am avut la congelator)
7 pulpe de pui mici-inferioare
500 ml bulion
sare, delikat
patrunjel verde
Pt galuste:
2 oua
gris
Legumele se curata, se taie betigase si se pun la fiert intr-o oala cu 4 l apa.
Dupa o ora verificam daca carnea e fiarta, daca e fiarta din cele 2 oua facem galuste si cu ajutorul unei linguri le punem in ciorba.
Noua ne place foarte mult aceasta ciorba, si copii o mananca cu placere.,
Si intotdeuna o mancam cu adaos de smantana sa fie mai buna:))
7 comentarii:
Ce poze minunare... Ai schimbat aparatul foto? Si lumina cade bine, felicitari. M-am luat cu pozele si am uitat sa-ti laud ciorba. Pup!
Nu am schimbat aparatul inca...doar stilul:)) Multumesc frumos. Pupici
o bunatate de mancarica! pupici!
Delicios arata!!
Arata foarte bine ciorba. Imi place prezentarea, mai ales primele doua poze. Si imi place si castonelul de ciorba. :)
Multumesc fetelor/.
Bia,vad ca ai poze mari si frumoase!
Buna supica ai facut!Îmi place mult!
xoxoxo
Trimiteți un comentariu