Am mai facut aceasta ciorba si azi am repetat-o (Aici) De data aceasta am folosit carne de pui, adica pulpe inferioare.
Este o ciorba care imi aduce aminte de copilarie, de vacantele petrecute la bunici in Sebes, jud Alba.
Am folosit:
5 morcovi
4 patrunjei subtiri
o jumatate telina
cateva frunze ceapa verde
600 g rosii (eu am avut la congelator)
7 pulpe de pui mici-inferioare
500 ml bulion
sare, delikat
patrunjel verde
Pt galuste:
2 oua
gris
Legumele se curata, se taie betigase si se pun la fiert intr-o oala cu 4 l apa.
Adaugam si rosiile congelate sau proaspete, ceapa si pulpele. Acoperim cu un capac si lasam la fiert vreo ora.
Dupa o ora verificam daca carnea e fiarta, daca e fiarta din cele 2 oua facem galuste si cu ajutorul unei linguri le punem in ciorba.
Acoperim din nou si lasam sa fiarba. Peste 5 minute turnam bulionul peste galuste. Cand galustele sunt fierte ele se duc la fundul oalei. Tocam niste patrunjel si punem deasupra, dam gustul cu putin delikat de la Knorr si cu putina sare.
Noua ne place foarte mult aceasta ciorba, si copii o mananca cu placere.,
Si intotdeuna o mancam cu adaos de smantana sa fie mai buna:))
Pofta buna!!!
7 comentarii:
Ce poze minunare... Ai schimbat aparatul foto? Si lumina cade bine, felicitari. M-am luat cu pozele si am uitat sa-ti laud ciorba. Pup!
Nu am schimbat aparatul inca...doar stilul:)) Multumesc frumos. Pupici
o bunatate de mancarica! pupici!
Delicios arata!!
Arata foarte bine ciorba. Imi place prezentarea, mai ales primele doua poze. Si imi place si castonelul de ciorba. :)
Multumesc fetelor/.
Bia,vad ca ai poze mari si frumoase!
Buna supica ai facut!Îmi place mult!
xoxoxo
Trimiteți un comentariu