miercuri, 30 martie 2011

Rulouri din carne de porc la cuptor

Dupa reteta de Aici am facut aceste rulouri dar de data asta am folosit carne de porc.
Mai exact pulpa de porc taiate si pregatite pentru snitele.

Avem nevoie de:

8 -9 bucati snitele
6 ciuperci mari
o jumatate ardei rosu
o ceapa
frunze busuioc daca aveti daca nu patrunjel
delikat de la Knor
8 catei usturoi
un pahar mare de vin
4 linguri ulei

Modul de preparare e exact ca la rulourile din piept de pui.
Mai intai se caleste ceapa,ciupercile si ardeiul in 2 linguri de ulei. Se lasa pe foc pana cand se inmoaie dupa care la sfarsit se adauga usturoiul taiat cu cutitul.
Aceasta compozitie se pune peste bucata de carne, care in prealabil a fost batuta si condimentata cu delikat Knor (puteti folosi si sare si piper). Se ruleaza si se prind in scobitori.Intr-un vas termorezistent se pun rulourile, se stropesc cu 2 linguri ulei, se presara patrunjel deasupra. Se adauga paharul de vin si se pun la cuptor pentru o ora la foc potrivit.Se intorc la jumatate timpului.
Eu la farsit am dat focul mai tare sa se rumeneasca.,Le-am servit cu spanac scazut si cu ardei copti.Yamy:)
Pofta buna!!!

3 comentarii:

mirela spunea...

mmmm,ce bunatate,,,yamiii,,pupp si o zi frumoasa!!

Cristina spunea...

Hm, ce bun trebuie sa fie. Ador spanacul, la fel si ardeii copti.

Maya spunea...

Mmmmm,spanac!
Arata tare fain rulourile!O sa fac si eu la we,doar ca de vita.Merci de inspiratie.
Pupici :*

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons