marți, 21 decembrie 2010

Snitele umplute

Va prezint din nou o mancare simpla si rapida: snitele umplute

Avem nevoie de:

5 felii carne porc
o jumatate gogosar
100 g cascaval
sare
piper
pesmet
1 ou
faina

Bucatile de carne se spala, se tamponeaza cu un servet uscat. Se bat bine, se sareaza, pipereaza si se pun in interior bucati de gogosar si bucata de cascaval.Se ruleaza cat mai strans dupa care se dau prin faina, ou batut si pesmet.
Se prajesc in ulei incins la foc minim pana cand sunt bine prajite. Se scot pe servetel absorbant.
Se servesc calde, in cazul nostru am servit cu cartofi aurii si castraveti murati.Pofta buna!!!

3 comentarii:

Danutza spunea...

Yummi, ce bunatati!

mirela spunea...

Si astea sunt delicioaseeee!!!

NetPizza.ro spunea...

felicitari pt idee / blog!

in caz de "pana de idei" mai merita aruncata o privire si la meniurile restaurantelor din diferitele bucatarii:

Pizza bucataria italiana

mancare chinezeasca

japoneza:
mancare japoneza, sushi

http://www.netpizza.ro/supe_ciorbe

mancare_traditionala

etc..

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons