Va prezint din nou o mancare simpla si rapida: snitele umplute
Avem nevoie de:
5 felii carne porc
o jumatate gogosar
100 g cascaval
sare
piper
pesmet
1 ou
faina
Bucatile de carne se spala, se tamponeaza cu un servet uscat. Se bat bine, se sareaza, pipereaza si se pun in interior bucati de gogosar si bucata de cascaval.Se ruleaza cat mai strans dupa care se dau prin faina, ou batut si pesmet.
Se prajesc in ulei incins la foc minim pana cand sunt bine prajite. Se scot pe servetel absorbant.
Se servesc calde, in cazul nostru am servit cu cartofi aurii si castraveti murati.Pofta buna!!!
marți, 21 decembrie 2010
Snitele umplute
17:02
Bianca
3 comments
3 comentarii:
Yummi, ce bunatati!
Si astea sunt delicioaseeee!!!
felicitari pt idee / blog!
in caz de "pana de idei" mai merita aruncata o privire si la meniurile restaurantelor din diferitele bucatarii:
Pizza bucataria italiana
mancare chinezeasca
japoneza:
mancare japoneza, sushi
http://www.netpizza.ro/supe_ciorbe
mancare_traditionala
etc..
Trimiteți un comentariu