joi, 12 august 2010

Supa de gaina cu galusti imperiale

Galusti imperiale .... le-am vazut pe multe bloguri am hotarat sa le incerc si eu.
Problema e ca am folosit reteta din 6 oua dar e sufiecient daca injumatatiti cantitatile pentru o oala de supa de 5-6 l e sufient jumatate de portie.

Asadar reteta:
In primul rand aveti nevoie de o oala de supa buna, buna:)) De gaina amestecata cu vita si cu multe legume ( puteti face si o supa de pui cu legume...orice supa doriti) Pt galusti aveti nevoie de:

6 oua
100 g gris
100 g faina
100 g unt
100 g cascaval ras
sare

Se pun toate ingredientele in bolul unui mixer si se mixeaza bine.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia niveland-o cu ajutorul unui cutit.Se da la cuptor pentru 40 minute.
Se lasa putin sa se raceasca dupa care aluatul se taie cu diferete forme.Se pun in supa fierbinte si se mai fierb 5 minute. (dupa parerea mea nu ar mai trebui fierte dar reteta originala asa spune)
Se serveste supa calda, a fost deliciul copiilor aceste galusti in forme diferite. Sa nu uitam sa presaram niste patrunjel proaspat deasupra:))
Pofta buna!!!

4 comentarii:

Cristina spunea...

Si eu le-am vazut pe diverse bloguri si forumuri si ma tot pregatesc sa le incerc. Arata foarte bine.

Bianca spunea...

Arata tare bine, atata doar sa faci reteta injumatatita ca ies foarte multe si se zdrobesc daca nu:(

Sarea in bucate spunea...

si pe mine ma tenta reteta....:)acum ca,ai probat-o pt mine,:) am s-o incerc..intr-o buna zi:))

Danae spunea...

Mmmmmmmmmm ... foarte tentanta...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons