duminică, 11 decembrie 2011

Ficatei la tigaie

Pentru ca mi-au ramas cartofi facuti la cuptor langa puiul pregatit dupa aceasta reteta (AICI) m-am gandit sa fac niste ficatei la tigaie.
Se fac foarte foarte simplu si sunt foarte gustosi.
Am tocat o ceapa si am pus-o la rumenit in putin ulei pentru 2 minute. Am adaugat ficatul de pui spalat si sters de apa si am acoperit cu capac. Am lasat sa se faca in suc prorpiu pana cand a scazut toata apa (avem grija cum il intoarcem sa nu se rupa).
Cand apa a scazut il lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. La sfarsit condimentem cu sare si piper si stingem focul.
Servim alaturi de cartofi, orez, sau ce doriti.
Pofta buna!!!

6 comentarii:

giovanna spunea...

vai oare d ecati ani nu am mai mancat ficatei.... trebuie sa fi fost f bun. te pusi

Adela Zilahi spunea...

Bun!! Ne plac tare mult mai putin sotului! Pupici!

Maya spunea...

De cînd nu am mai facut! Merci ca mi-ai amintit!

Maria spunea...

Ficatei si ceapa,yammy,un deliciu atat pentru mine cat si pentru sotul meu,din pacate copiilor nu le plac ficateii dar le mai prepar, fara sa le spun,pateu si culmea ,le place.Pupici:x

TeoBucatar spunea...

La noi toata lumea papa ficatei cu placere asa ca facem destul de des bunatatea asta !

Andreea spunea...

Bianca, te invit sa participi, daca doresti, la concursul pe care-l gazduiesc in aceste zile. Sarbatori fericite!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons