Din nou o tocanita..merge repede si e foarte buna langa o mamaliga, paste sau pireu de cartofi. Sincer prefer aceasta tocanita sa o mananc cu pireu dar din lipsa de timp am facut o mamaliga rapida langa.
Am folosit:
8 bucati cotlet de porc
1 punga ciuperci (galbiori) uscati
1 ceapa
1 morcov
1 gogosar
o caciulie usturoi
sare, piper
ulei masline
frunze patrunjel
Intr-o cratita punem apa la fiert, cand incepe sa fiarba stingem focul si adaugam ciupercile uscate sa se hidrateze si acoperim cu un capac (pentru 15 minute- 20 minute)
Ceapa se curata, taie marunt si se pune intr-o cratita la calit in 3 linguri ulei masline.Cand s-a inmuiat putin adaugam ardeiul, morcovul taiate marunt si lasam sa se inmoaie si ele.
Taiem carnea de porc cubulete si o adaugam si pe ea langa legume.
Amestecand din cand in cand pana cand scade toata apa lasata de carne dupa care adaugam ciupercile hidratate iar deasupra punem apa ciupercilor.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand carnea e fiarta adaugam usturoiul taiat cu cutitul si frunzele de patrunjel.
Lasam sa mai fiarba 5 minute dupa care stingem focul.
Servim cu mamaliga, pireu de cartofi sau paste fierte.
Pofta buna!!!
6 comentarii:
Delicios trebuie sa fie... Mmmm... cum poate sa arate!!!
Hmmm o bunatate, vin la masa ! Pup!
daca e tocanita si daca mai are si ciuperci ... pap tot !!!!
Delicioasa! Unde se gasesc galbiori?
o tocanita cu ciuperci... yammy
Cristina...la Real sunt uscati. Ai mei i-am adus din Spania.
Trimiteți un comentariu