Ca sa nu ma chinui cu foile le-am cumparat si nu imi pare rau, au fost super bune, mai bune ca cele care imi ies mie deobicei din aluat. Asa ca data viitoare stiu.
Pentru crema avem nevoie de:
o jumatate cana faina
o cana zahar
1 plic budinca vanilie
4 oua
1 plic zahar vanilat
1 l lapte
500 ml frisca
zahar pudra pt ornat
Initial reteta e cu o cana de faina si fara budinca dar pe cand sa torn faina m-am gandit sa pun budinca in loc de faina ca sa ii dea gust mai bun cremei. Galbenusele se amesteca cu jumatate cana zahar, cu zaharul vanilat, cu faina, budinca si cu laptele. Se pun la foc pana fierb si se amesteca vreo cateva minute sa se intareasca bine. Se lasa la racit.
Se pregatesc foile pentru umplere punandu-se pe un carton prima foaie dupa care punem toata cantitatea de crema
Pofta buna!!!
2 comentarii:
Hm, foarte bun. Eu cand fac (,) cremsnitul cu frisca, foaia de deasupra o zdrobesc si o amestec cu zahar pudra si asa o pun peste frisca.
O ce buna ar fi!!!
In curind o fac si eu!
O zi minunata!
Trimiteți un comentariu