joi, 6 septembrie 2012

Rozmarin congelat



Cine nu vrea sa aiba tot timpul condimente verzi in casa? Am vazut aceasta tehnica pe multe bloguri asa ca am urmat-o si eu.
Am cumparat un ghiveci de rozmarin, am desfacut acele bucata cu bucata, le-am pus in recipientul congelatorului care face gheata , am pus apa si le-am lasat peste noapte la congelator.
A doua zi le-am scos si le-am pus intr-o punga si le-am pus din nou la congelator pentru cand voi avea nevoie de acest condiment (care merge foarte bine la carnea de pui)
Puteti pune orice leguma, orice ..puteti pasa legumele sa faceti o pasta si sa o puneti la inghetat iar cand aveti nevoie la iarna va fi un condiment minunat.


2 comentarii:

Bogdana spunea...

Dar de ce nu ai pastrat rozmarinul in ghiveci si il aveai asa toata iarna?

Bianca spunea...

Bogdana.. nu am cumparat ghivezi, am cumparat rozmarin de la Metro in caserola.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons