joi, 9 februarie 2012

Pireu de castane

Nu, nu am facut eu pireul de castane :)) ..e cumparat.  Eu doar l-am imbunatatit putin:))  si aranjat pentru a fi servit ca un desert dragut.

Avem nevoie pentru 4 portii de:

pireu de castane (un borcan)
300 g frisca
50 ml cognac
Pireul de castane se imparte in cupe. Se stropeste cu putin cogniac pentru a-i da o savoare aparte:)
Deasupra se adauga frisca batuta.. eu am pus-o cu ajutorul posului.
Am decorat cu bombonele de ciocolata si cu inimioare din fondant.
Poate fi un desert cu ocazia zilei iubirii( Sf Valentin daca o serbati sau Dragobetele).
Eu v-am dat ideea... ramane la latitudinea voastra sa testati gustul.
Arata bine nu?:))
 Pofta buna!!!

3 comentarii:

Sarea in bucate spunea...

bunnn!!ce bun e pireul de castane! am luat aici gen conserva, dar era atat de dulceeeeeeeeee incat nu-l puteai consuma asa....cel de la cofetarie din tara era delicios! la fel e si al tau de a borcan, f dulce?

Maria spunea...

Multumim pentru idee:)!!!!Nu poti sa zici ca arata bine ci foarte bine.....:X!!!!Pupici

Precious Deedee spunea...

ce frumos<3...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons