luni, 24 octombrie 2011

Bastonase din piept de pui crocante

O mancare foarte rapida si gustoasa.

Am folosit:


1 piept de pui 
sare, piper
1 ou
putina faina
pesmet
fulgi de porumb


Pipetul de pui se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper.
Trecem fasiile apoi prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet amestecat cu fulgi de porumb.
Le prajim pana devin rumene.
Sunt foarte crocante datorita fulgilor de porumb.
Noi le-am servit alaturi de sosul de alioli (Reteta Aici)
Pofta buna!!!

6 comentarii:

giovanna spunea...

yummy.....

Alexandrina spunea...

Yummy, delicioase!

yaya6 spunea...

wau ce bune sant,si eu le fac

Cristina spunea...

Bune!!!

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Buune ,bune.de tot.Te pup!

sarah spunea...

KFCA-ul de acasa.yummy.pupici

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons