Poate ca aspectul acestei salata nu e cel pe care mi l-am dorit dar gustul e minunat.
Trebuie sa o incercati pentru ca e delicioasa!!!
Am folosit:
3 rosii
2 ardei galbeni
un sfert varza
3 castraveti
1 piept de pui
4 cartofi
o jumatate conserva porumb dulce
ulei
sare, piper
maioneza dintr-un ou
o lingurita zahar praf
putin otet
paine prajita
Pieptul de pui se taie fasii si se pune la prajit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei. Cand e aproape facut se condimenteaza cu sare si piper si se pune deoparte pe o farfurie.
Cartofii se taie fideluta si se prajesc in baie de ulei (se poate renunta la cartofi daca doriti)
Legumele se taie cat de marunt doriti si se pun intr-un bol.
Eu cred ca secretul acestei salate consta in gustul maionezei. Dupa ce am gustat la un restaurant maioneza de acolo mi-am dat seama ca asta e gustul preferat al maionezei, maioneza pt salata.
Dintr-un galbenus se face o maioneza dupa care punem o lingurita zahar praf si otet dupa gust. Este ideala sa o folosim ca dresing in orice combinatie.
Peste legume punem varza taiata fideluta, porumbul pieptul de pui, cartofii prajiti si amestecam cu maioneza.
Prajim 2 felii de paine si le punem deasupra pe farfurie (eu le-am folosit mai mult de decor ca nu am mancat cu paine)
Super super buna salata aceasta, noua ne-a placut foarte mult.
Incercati-o.
Mie mi-a ramas cam jumatate si pentru a doua zi. Nu a fost la fel de buna pentru ca legumele au fost mai apoase dar a fost "mancabila".
Pofta buna!!!
5 comentarii:
yummy, dar intra la categoria salate care ingrasa...dar nu conteaza...!interesanta reteta de maioneza....trebuie s-o incerc si eu! pup!
Asa e...o salata care ingrasa dar e delicioasa. Incearca maioneza sa vezi ce buna e...isi schimba total gustul si pentru salate e super buna.
Pupici
o salata foarte consistenta.poate tine cu usurinta locul pranzului sau al cinei.pup
mmm... daca o mancai in lipie ar fi fost o shaorma aproape:) super buna .
Arata tare bine si tare buna.Pupici!
Trimiteți un comentariu