luni, 25 iulie 2011

Bagheta cu unt la cuptor

 

De cand am vazut aceasta reteta mi-am pus in plan sa o fac si eu.
E foarte simpla si foarte buna. De cina sau ca mic dejun merge minunat.
Avand musafiri am facut o cantitate mai mare dar voi puteti injumatati cantitatea.

Avem nevoie:

2 baghete
un pachet unt
cativa catei usturoi
patrunjel verde
sare
Baghetele se taie felii. Untul se pune intr-un bol de mixer, usturoiul se zdrobeste , patrunjelul se taie marunt, se adauga sare si se mixeaza toate.
Feliile de paine se ung cu untul aromat.
Se pregateste tava de aragaz pe care se pune hartie de copt si se aseaza feliile.
Se da la cuptor pentru 15-20 minute (pana se rumenesc bine) - daca aveti cuptor cu gril porniti si partea de sus.
Se servesc imediat, alaturi de rosii proaspete ...si ce mai doriti.
Foarte bune sunt..merita sa le incercati.
Pofta buna!!!

3 comentarii:

sarah spunea...

sigur le incerc la un mic dejun de duminica.pupic

Antonina spunea...

oh... si cu busuioc merg de minune! bune rau sunt !sa va fie de bine! pup

Maya spunea...

Ador baghetele astea!Ma bucur ca mi-ai amintit de ele!Arata tare bine.Pup.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons