Denumirea si reteta este luata de pe un blog drag mie, cu retete si prezentari superbe.
O reteta foarte simpla si foarte gustoasa.
Avem nevoie de:
500 g ficat de pui
200 g ciuperci
400 g cartofi
3 oua fierte tari
arpagic rosu (sau o ceapa rosie)
1 capatana usturoi
sare, piper
frunze patrunjel
3 linguri ulei masline
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie in sferturi pe un platou.
Ciupercile se taie julien si se soteaza in doua linguri de ulei masline. Cand s-au inmuiat putin se adauga ficatul de pui la foc potrivit. Cand e prajit se scoate pe o farfurie( 6 minute a durat)Ceapa se pune si ea in tigaie la sotat alaturi de 1 lingura ulei de masline. Cand s-a rumnit putin se adauga usturoiul taiat dupa care stingem focul.Pe platou langa cartofii taiati sferturi adaugam ficatul si ciupercile, ceapa si usturoiul sotat, ouale taiate sferturi.
Presaram patrunjel verde si rosii murate in otet.Va recomand cu caldura aceasta salata, un pranz rapid si delicios pentru 5-6 persoane.Pofta buna!!!
Sursa
joi, 17 martie 2011
Salata calda cu ficat de pui
22:31
Bianca
3 comments
3 comentarii:
arata ffff bine! super!
Ai promis ca o faci si vad ca te-ai tinut de cuvant. A iesit super si ma bucur ca v-a si placut. Week-end placut.
Am o reteta asemanatoare. Merita incercat si cu boabe de piper, fierte impreuna cu cartofii si rasfirate in salata.
Trimiteți un comentariu