Am inceput sa am grija la ce mananc si sa incerc sa mananc mai putine grasimi.
Rezultatul e usor vizibil...dar inca nu ma laud tare:)
Idee de meniu: legume cu chiftele de pui
500 g ciuperci
2 morcovi
o jumatate ardei rosu
sare
500 g carne pui tocata
1 ceapa
usturoi
1 felie paine inmuiata
sare, piper
Am taiat ciupercile julien, morcovii la fel si i-am pus intr-o tigaie tefal alaturi de 2 linguri ulei masline si le-am calit pana s-au inmuiat. Am adaugat si ardei rosu. Asta a fost garnitura.Chiftelele din piept de pui le-am prajit pe gratarul de aragaz, care e foarte util ca nu usuca , iar grasimea curge in partea de jos in care se pune apa.
Cam asta am mancat eu zilele trecute.Pofta buna!!!
luni, 14 martie 2011
Legume cu chiftele de pui
22:40
Bianca
7 comments
7 comentarii:
bravo! asa fara prajeli in ulei. zi ca nu sunt chiar mai bune decat prajelile in ulei?
Ba da...sa stii ca sunt mai bune chiftelele facute asa. Plus ca nu trebuie sa le intorci.
Mersi pt sustinere. Te pup
Un premiu pentru tine te asteapta la mine daca-ti face placere!O zi buna!
Bianca,si eu te sustin cu ideea asta,eu le fac la cuptor de obicei,,,mai rar le prajesc,sunt delicioaseee!!!!puppp!!!
CHiar azi mi-a spus sotul meu Ca are CHef de niste CHiftele. O sa-ti inCerC reteta, suna deliCios si sanatos. In alta ordine de idei, te astept pe blogul meu sa ridiCi CateVa premii. Te pup!
Pur si simplu delicios si pe deasupra si sanatos.Felicitari.Te astept in vizita sa-ti ridici premiile pe care ti le ofer cu mare drag.
Tare bun ce-i aici. Imi place, daca stiam veneam la masa. Pup!
Trimiteți un comentariu