marți, 4 ianuarie 2011

Crispy strips

De cina am facut ceva rapid si usor.

Avem nevoie de:

1 piept de pui dezosat
200 ml lapte
o cana de faina
1 ou
3 lingurite chili
2 lingurite usturoi granulat
1 lingurita sare
1 lingura delikat
Pipetul se pui se taie fasii de 1 deget. Se spala bine si se pune intr-o oala. Se pune 1 lingurita de usturoi, lingura de delikat si sarea. Se pun 2 pahare de apa si se da la rece pentru 2 ore (eu am sarit peste etapa asta).
Cratita se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se stinge focul si se lasa 10 minute.
Intr-o farfurie se bate oul peste care se presara o lingura chili si laptele. In alta farfurie se amesteca faina cu inca o lingurita de chili si cu 1 de usturoi granulat si putina sare.Fasiile din piept de pui se scurg si se trec mai intai prin amestecul de faina, apoi prin ou si iar prin faina.Se pun la prajit in baie de ulei maxim 3 minute (pana devin aurii). Se scot pe o farfurie pe care am pus servetel absorbant.Se servesc ca atare sau un pic de maioneza.Sunt deliciosi. Merita sa ii incercati.
Pofta buna!!!
Sursa

5 comentarii:

diamond spunea...

te cred pe cuvant ca sunt! barbatu-meu e innebunit dupa ei

giovanna spunea...

mmmm... am sa ii in incerc si eu intr=o zi cand am mai mult timp. cred ac rebecai i-ar placea la nebunie. te pusi. multumim de reteta.

Bianca spunea...

@ Diamond si la al meu i-a placut foarte mult.
@ Giovanna poti incerca si tu , mai ales ca voua va place foarte mult puiul. Te pup

mirela spunea...

MMMM,CE DELICIU,,,,,,DA GATESTI NU TE LASI!!!!!MI-AU PLACUT TOATE GATELILE DE SARBATORI CHIAR DACA NU AM REUSIT SA-TI LAS MESAJ,,,,,,,,FELICITARI SI SPER CA TE-AI DISTRAT LA SORA TA,,,,EU AM STAT ACASA CA SI IUBITUL MEU SOT A LUCRAT PE DATA DE 1 ,,,LASA CA RECUPERAM LA ANUL!!!!CU RECUPERAREEE.TE PUP CU DRAG SI LA MULTI ANI!!!!!!

Bianca spunea...

Mirela multumesc frumos de urari si de cuvintele frumoase. Si sotul meu a lucrat in 1 asa ca nu ne-am distrat foarte mult la sora mea. La anul nici atat ca lucreaa de rev
Te pup

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons