luni, 4 octombrie 2010

Cipsuri din cartofi

Copii mei vroiau cipsuri.
Asa ca am facut eu.
Avem nevoie de:

6 cartofi
sare
usturoi granulat
o ceapa
salam uscat -optional
ulei de palmier
Cartofii se curata de coaja si se dau prin robotul de bucatarie sa devina niste fasii foarte subtiri. In lipsa lui incercati cu cutitul sau prin razatoare.
Se pun la prajit in cantitate mica intr-o cratita cu ulei de palmier. Se lasa pana cand se rumenesc.
Se scot intr-un castron si se condimenteaza dupa gust.Eu am pus cativa si am tocat o ceapa marunt si am pus-o deasupra. Stiti cipsurile cu aroma de ceapa? Sunt identice:) yamy...Si am mai pus si salam uscat deasupra.
O minunatie.
Pofta buna!!!

7 comentarii:

sara & Miki spunea...

Cred ca-s buni si crocanti. Daca ai si o bere alaturi... noi cei mari, nu copii. Te pup.

Dana C spunea...

premii de toamna te asteapta la mine pe blog, pupici, o zi buna!

Gabriela spunea...

Arata foarte bine,sincer nu am mai incercat niciodata dar le vine randul cat de curand!pupicei!

Anca spunea...

da ce bine a iesit Bia :) si eu vreau :)

Miodrag Surac spunea...

Buna, cand mai incerci sa faci cipsuri, obligatoriu dupa ce ai feliat cartofii, trebuie tinuti in apa 1 ora alfel nu ies cum trebuie ( ca sa iasa amidonul. Te rog nu te supara pentru svat dar dupa ce incerci asa cum am spus, nu vei regreta. Restul retetei e foarte bine. Se pot condimenta cu chili, cascaval, parmezan...etc. Bafta.

Bianca spunea...

Multumesc ca mi-ai spus Surac. Nu am stiut dar atunci trebuie sa calculez sa tai mai repede cartofii ca ne era tare foame:) mersi, cum sa ma supar.

Maya spunea...

N-or fi ei sanatosi,dar sînt dementiali!!!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons