marți, 14 septembrie 2010

Paste cu ton

De cina am facut niste paste cu ton.

Avem nevoie de:

200 g paste (penne)
maioneza dintr-un ou
o jumatate lamaie
100 ml smantana
1 conserva de ton
cateva frunze de patrunjel
sare, piper
o jumatate ardei rosu
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se pun la racit si cand sunt reci se adauga peste ele maioneza amestecata cu smantana, frunzele de patrunjel taiate marunt, ardeiul rosu taiat bucatele. cutia de ton, jumatatea de lamaie stoarsa.Toate se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste imediat cu plus de lamaie daca e cazul.Pofta buna!!!

2 comentarii:

nicoleta spunea...

Of...mi-ai facut tare pofta la ora asta tarzie cu pastele tale! Maine paste cu ton la pranz...desi incerc sa dau jos vreo 2 kg.in perioada asta.
toate cele bune!

Bianca spunea...

Nico daca le mananci la pranz nu e asa grav ca la cina:) Asa ca succes..la dat jos cele 2 kg

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons