luni, 20 septembrie 2010

Crema de branza

Vroiam ceva usor si bun de intins pe feliile de paine care urmau sa fie sandwich-uri.
Asa ca am facut. Cu ce am avut la indemana:)

1 cutie branza fagaras (care contine branza de vaca si smantana)
250 g branza de vaci
2 fire ceapa verde
o jumatate gogosar
cateva frunze de patrunjel
5 linguri smantana
sare, piper
Ceapa se taie marunt, gogosarul cubulete mici si patrunjelul se toaca marunt. Toate ingredientele se pun in bolul de la mixer si se mixeaza bine. Se poate folosi si mixerul vertical daca vreti o crema mai fina.
Voila`, asta e totul.Se serveste pe paine alaturi de legumele preferate.
Pofta buna!!!

3 comentarii:

bucatariadenysei spunea...

delicioasa

giovanna spunea...

yummy...

Unknown spunea...

Iubesc cremele de branza sub orice forma sau reteta !

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons