sâmbătă, 11 septembrie 2010

Cabanos, ciuperci pane si pireu

O alta idee de mancare:
Avem nevoie de:

cateva fire de cabanos
palarii de ciuperci (hribi)
faina
1 ou
pesmet
sare, piper
condiment de ciuperci(ciuperci uscate si macinate)-optional
pireu de cartofi

Cabanosul se prajeste intr-o tigaie (fara ulei)Ciupercile se condimenteaza cu sare, piper si condiment de ciuperci -optional si se trec pe rand prin faina, apoi ou batut si ultima oara prin pesmet si se pun in tigaia cu ulei la prajit.Pireul de cartofi se pregateste din cartofi, unt si lapte, sare.
Gata mancarea.
Am servit impreuna cu salata de castraveti cu ceapa.
Pofta buna!!!

7 comentarii:

Sara & Miki spunea...

Usor, rapid dar consistent... carne si carnati... pentru carnivori ca mine, e un deliciu. Pupik.

Cristina spunea...

Vad ca si voua va plac ciupercile. Eu le ador.
Buna ideea ta.

Bianca spunea...

Sara si pentru mine e:) Pupici

Bianca spunea...

Cristina mersi, si mie imi plac mult ciupercile.

clujanu spunea...

daca puneti o poza cu ciupercile ma convingeti ca sunt hribi, altfel cam seamana cu palaria sarpelui, acestea se preteaza grozav la "pane"

Anonim spunea...

deci,mai incerc odata. precis sunt hribi?. ca par mai mult a palaria sarpelui, acestia se preteaza la "pane". hribii se frig mai greu.

Bianca spunea...

Clujanu, eu am cules ciuperciledin padure de la munte si am cules atunci si hribi si ciobanesti. Asa se numesc in zona aia. Denumirea oficiala nu o stiu. Si nici nu ma pricep atat de bine la ciuperci, mi le-a verificat un unchi si se pare ca nu am murit:)) Am mers pe mana lui

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons