joi, 17 iunie 2010

Ciorba de salata 2


Zilele trecute am facut o ciorba rapida de salata.
Am facut-o putin diferit decat o faceam eu deobicei dar a iesit buna si aceasta.

Avem nevoie de:
salata (am pus dupa ochi)
1 morcov
1 ceapa

3 fire de usturoi (doar partea verde)
putin ulei
smantana
3 oua

100 mllapte

sare

otet dupa gust
7-8 catei de usturoi

Ceapa si usturoiul verde se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand e calit se adauga morcovul taiat rondele. Se lasa si el putin dupa care se adauga salata verde (trebuia oparita inainte) si se lasa la fiert pana cand e fiarta salata.
Se sparg ouale ( 2 galbenuse se tin) si se face o omleta. Se adauga omleta peste ciorba si se mai lasa putin la fiert. Se zdrobesc cateii de usturoi si se adauga in ciorba. Se mai da un clocot si se stinge focul.
Cele doua galbenuse se amesteca cu smantana si lapte si se adauga in ciorba treptat. Se acreste cu otet dupa gust.
Rapida si buna. Se serveste cu adaos de smantana ca sa fie si mai gustoasa:))Pofta buna!!!

0 comentarii:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons