Desertul intr-o zi de de duminica a fost tort de capsuni cu branza de vaci.
Am facut un blat din 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, un praf de copt si l-am dat la cuptor pentru 30 minute (depinde de cuptor).
Dupa ce s-a racit l-am taiat in 3 partie egaleCrema:
500 g branza vaci
250 g zahar
1 plic zahar vanilat
600 g capsuni
1 plic gelatina
Decor
300 g capsuni
200 ml frisca
ciocolata alba
ciocolata neagra
Capsunii se zdrobesc cu mixerul dupa care se adauga zaharul si branza de vaci. Plicul de gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri de apa(10 minute) si se adauga si el in crema.
Crema se imparte in doua si se pune peste primele doua straturi ale torturlui. Blatul tortului l-am insiropat cu fanta de fructe de padure.
Decorul l-am facut din frisca, capsuni si ciocolata.Simplu de facut si usor.
Marginea tortului e facuta din ciocolata alba.
Decorul...o incercare de a o copia pe Giovanna dar....nici o sansa sa semene cu torturile ei :) Dar macar ma consolez cu gandul ca am incercat ;)
Serviti o felie virtuala:)Pofta buna!!!
6 comentarii:
hmmmmmm......ce bun iii...arata super:)iar mi-am dat interzis la dulciuri..ma multumesc cu privitul:))
E cam nasol doar sa privesti ca ...cel putin eu cam salivez:)) dar noah...eu l-am facut sa il manance altii ca eu nu sunt mare fan torturi:) Prefer un borcan de Nutella:))
taci ca e super! arata foarte apetisant. si cred ca a fost si super bun la gust.
O ! arate tare apetisant!
De gustos nici nu mai vorbesc!
Multumesc,m-am servit daca tot e gratis!hi,hi!
Sa stii ca a fost delicios!
O seara placuta!
Sa iti fie de bine Mariana:) Macar virtual sa te pot servii cu o felie.
Esti o scumpa Bianca!
Trimiteți un comentariu