marți, 30 martie 2010

Tocanita din carne de porc cu ciuperci

De amiaza am facut o tocanita de porc (papricas i se mai spune).

Avem nevoie de:
700 g carne porc 300 g ciuperci
2 cepe

o punga congelata de gogosari -se poate inlocui cu un ardei mare rosu

1 morcov

sare, delikat
, boia
cimbru
ulei

100 ml lapte
2 linguri faina

200 ml smantana
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Cand e calita se adauga morcovul, apoi ardeiulSe mai tin pe foc vreo 10 minute dupa care se adauga putina boia si carnea taiata bucati mici si ciupercile. Se pune apa cat sa acopere carnea si se lasa la fiert vreo ora buna.
Dupa vreo ora se adauga cimbru (uscat am pus eu) si din faina amestecata cu laptele si smantana se face o dresatura care se toarna peste tocanita.Se serveste cu mamaliga si smantana si cu muratura preferata, in cazul nostru castraveti.
Foarte buna.
Pofta buna!!!

4 comentarii:

Olgutza spunea...

Chiar ca foarte buna.. mi-ai facut o pofta si o foameeeee :P
Brava!!!

ANCA spunea...

hmm arata delicioasa tocanita ...
Bianca multumesc pt urare ...si voi sa aveti un paste frericit alaturi de cei dragi !!!

lazio spunea...

am adaugat 3 rosii la reteta,dar in skimb am taiat laptele,faina si smantana....o bunatatee!!!

Anonim spunea...

Good post. I definitely love this site. Thanks!


Also visit my blog best way to lose weight fast

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons