duminică, 7 martie 2010

Ciorba de legume cu carne de pui

Obisuiesc de multe ori sa fac ciorbe care nu au nume. Si bag in ele ce am prin casa, ce imi pica in mana.
Si in 99 % din cazuri iese delicioasa.
Astazi am facut o ciorba de legume cu pui si am pus :

maruntaie de pui (spate de pui)
2 morcovi
1 fir patrunjel
un sfert telina
boabe de fasole
mazare
rosii cu ardei din congelator
conopida
ceapa
patrunjel verde
tarhon
delikat, sare
200 ml smantana
lamaie

Am pus carnea la fiert. Dupa ce a inceput sa fiarba am curatat spuma de deasupra timp de 15 minute. Apoi am bagat toate legumele in ciorba taiate marunt sa fiarba impreuna cu carnea. Le-am fiert in jur de 50 minute dupa care am scos carnea afara, am curatat-o de pe oase si am introdus-o inapoi in ciorba. Am tocat marunt patrunjelul si am adaugat tarhon din otet impreuna cu 2 linguri otet din borcan. Am potrivit gusul cu putin delikat si sare si cu zeama de la o lamaie.
Am adaugat si smantana la sfarsit.
A iesit foarte gustoasa. Se serveste impreuna cu ardei iute si cu inca o lingura buna de smantana.
Pofta buna!!!

1 comentarii:

Anonim spunea...

ffffffff buuuunaaaaaa. multumesc

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons