Am vazut acesti cartofi pe blogul 'Bucataria Portocalie" si mi-au tras cu ochiul.
Asa ca i-am facut si eu langa o ceafa de porc intr-o zi de duminica:) Am modificat putin reteta initiala , iar rezultatul a fost pe masura.
Multumesc Flori pentru reteta.
Avem nevoie de:
4 cartofi mari
o capatana usturoi
putin ulei de masline
rozmarin sare, condiment pentru cartofi
mozarella
Cartofii se fierb 10 minute. Se scot din apa si se taie felii avand grija sa nu taiem pana jos.
Intre fiecare felie de cartof se pune cate un catel de usturoi (daca e mai mare se taie ), se condimenteaza cu sare si condiment pentru friptura. Adaugam rozmarin (al meu a fost semi proaspat...incepea sa se usuce)
Pregatim o tava in care punem hartie de copt si pe care punem cartofii pregatiti stropindu-i cu putin ulei de masline.Se dau la cuptor pentru 30 minute acoperiti cu folie de aluminiu. Dupa 30 minute indepartam folia de aluminiu , iar intre feliile de cartofi adaugam mozarella.Punem inapoi la cuptor cartofii si mai lasam cam 15 minute.Sunt foarte buni, noi i-am servit impreuna cu smantana si cu cate o ceafa de porc.Si muratura normal.
Pofta buna!!!
marți, 2 martie 2010
Cartofi aromati la cuptor
19:25
Bianca
7 comments
7 comentarii:
Buna idea!!!Am notat reteta!!!!
imi lasa gura apa:) arata super, cred ca sunt buni, am sa-i incerc!pup
Aha! Am prins ideea. Ce bine arata!
Ce bine ti-au iesit! O sa-i incerc si eu cu mozarella.
nu se decojesc? :)
nu se decojesc?:)
Nu nu, se decojesc Monica. Altfel se desfac.
Trimiteți un comentariu