marți, 16 februarie 2010

Pulpa de pui cu ciuperci

Pentru sotul meu am pregatit intr-o zi foarte repede o amiaza.
Nu am apucat sa fotografiez ingredientele dar acestea sunt:

cam 300 g ciuperci champinion
o pulpa intreaga de pui
putin delikat de la knor, sare, piper
2 linguri ulei masline
100 g smantana
2 lingurite faina
cateva frunze patrunjel

Pulpa de pui se condimenteaza cu sare si piper si se pune la prajit intr-o tigaie in uleiul. Se lasa la prajit pana se rumeneste frumos pe ambele parti(cam 10 minute). Ciupercile se taie in lungul si se pun langa pulpa. Se mai adauga 100 ml apa si se acopera pentru 20 minute pana e facuta pulpa. Se condimenteaza cu delikat. Dupa 20 minute se adauga smantana amestecata cu faina si patrunjelul tocat.
Gata mancarea.
E o idee buna nu?
Pofta buna!!!

1 comentarii:

Mariana spunea...

Foarte buna si rapida!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons