miercuri, 24 februarie 2010

Gordon Bleu


Am facut zilele trecute gordon bleu. Chiar demult nu mai facusem si parca mi s-a facut pofta.

Avem nevoie de(pentru 6 portii):

1 piept de pui foarte mare
6 bucati sunca afumata
6 bucati cascaval feliat
sare, piper
putina faina
2 oua
pesmet

Pipetul de pui se taie pe diagonala cat de subtire puteti astfel incat sa ne iasa niste felii mari. Daca sunt mai mici nu e problema, setaie si bucata de sunca si cascavalul.
Pieptul se condimenteaza cu sare si piper.
Peste bucata de carne se pune o felie de sunca si una de cascaval dupa care se ruleaza astfel incat sa obtinem niste rulouri cat mai rotunde.Rulourile se dau mai intai prin faina, apoi prin oul batut si ultima oara prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins la foc minim sa se patrunda bine in interior.Noi am servit impreuna cu cartofi prajiti si cu varza murata.
O masa delicioasa.
Pofta buna!!!

4 comentarii:

judy spunea...

Buuuun!!Si mie imi place tare mult!!!!

Mariana spunea...

Da,da f.gustos!

Cristina spunea...

Ce bun o fi fost! :)

Anonim spunea...

Super bun.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons