A venit randul pizzei din nou. De data asta am facut-o cu sunculita taraneasca.
Avem nevoie de:
200 g faina
170 ml lapte
2 linguri ulei
o jumtate cub drojdie
putina sare.
170 ml lapte
2 linguri ulei
o jumtate cub drojdie
putina sare.
sunculita taraneasca (cam 200 g)
mozarella am avut cam 150 g
cascaval cam 200 g
2 fire ceapa
o jumatate ardei rosu
2 fire ceapa
o jumatate ardei rosu
2 ciuperci champinion
6 linguri bulion
6 linguri bulion
1 ou fiert
sare, oregano
Aluatul l-am framantat si l-am lasat la dospit. Cand a fost gata, l-am pus in tava rotunda peste care am adaugat bulion, am presarat putina sare si oregano.
Am bagat tava la cuptor pentru cca 25 minute.
Am servit felia de pizza cu un pahar de lapte.
Pofta buna!!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu