sâmbătă, 19 decembrie 2009

Bomboane Fererro Rocher




Am gasit aceasta reteta pe blogul Isabelei. M-am gandit sa o pun si eu in aplicare deoarece nutella e ciocolata mea preferata. Am modificat putin reteta si am prajit nuca care vine deasupra. Si am dublat cantitatea:)

Multumesc Isabela pentru reteta.

Am facut 32 bomboane si avem nevoie de:

12 linguri nutella (am cumparat un borcan mare si aproape tot l-am folosit)
100 g nuca
100 g biscuiti
200 g unt
30 g nuca taiata si prajita
Untul si nutella se lasa la temperatura camerei.
Biscuitii i-am zdrobit, nuca am dat-o prin masina de tocat.
Untul si nutella se amesteca bine intr-un bol cu mixerul cam 2 minute. Apoi se adauga biscuitii si nuca macinata.
Compozitia astfel rezultata se pune putin la rece la frigider cateva minute.
Se pregateste hartia pentru bomboane ( eu nu am gasit special pentru bomboane asa ca am folosit hartia de la muffins) si se formeaza bile care se tavalesc prin nuca taiata si prajita.
Sunt delicioase, de abia astept craciunul sa ne servim din ele:)
Se tin la rece. Aduc la gust foarte mult cu celebrele bomboane, de asta se si numesc asa.
Pofta buna!!!

6 comentarii:

Just me spunea...

arata bine bombonelele!...lasa-mi si mie una!:))si vreau sa-ti spun ca purtam acelasi nume: si pe mine ma cheama Bianca S.:))hahahahahah!shhihhhhii nu mai zi la nimeni, ramane secretul nostru:))))

Daniela spunea...

Mmm... ce apetisante sant.
Craciun fericit.

Cristina spunea...

Foarte faine! Si mie imi plac bomboanele Ferero Roche.

Daniela spunea...

Buna Bianca
Din nou eu ,am venit cu colindatul si-ti aduc un premiu.Te astept sa-l ridici.Pupici.

Daniela spunea...

Buna Bianca da tot eu, vin sa te colind, si-ti aduc un premiu.Te astept sa-l ridici.

Daniela spunea...

Da acum am vazut trebuie aprobarea ta. Daca sant doua elimina unul.Pa

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons