E asa de simplu de facut aceasta tocanita!!! 
Am facut aceasta tocaita pentru 2 zile, 4 persoane.
Avem nevoie de:
700 g ciuperci champinion
2 cepe
3 linguri ulei
un gogosar rosu (eu am scos din congelator)
morcov si patrunjel din borcan (se pot adauga si proapeti)
1 lingurita boia de ardei rosie
cateva frunze de patrunjel
3 linguri faina
4 linguri smantana
200 ml lapte
200 ml lapte
sare, delikat
La sfarsit adaugam patrunjel tocat marunt, sare si delikat.
Cu cele 3 linguri de faina, 4 de smantana si 200 ml lapte facem o dresatura pe care o turnam peste tocanita noastra.
Lasam sa fiarba si cand clocoteste stingem focul.
Separat am facut o mamaliga, si am servit impreuna cu mamaliga si gogonele din butoi. (peste mamaliga  daca nu tineti neaparat la calorii va sugerez sa puneti si niste smnatana ca e mai buna:)) 
O minune.
 
 Pofta buna!!!
 
 20:48
20:48
 Bianca
Bianca
 
 Posted in:
 Posted in:   






0 comentarii:
Trimiteți un comentariu