luni, 30 noiembrie 2009

Aripioare de pui

De cina am cumparat niste aripioare de pui. Mai exact am cumparat 8 bucati.
Le-am curatat si spalat bine sub jet de apa dupa care le-am pus pe un fund de lemn si le-am taiat in 3 bucati. Au rezultat nite ciocanele tare dragute care se prajesc foarte usor si repede.
Prima oara cand am mancat aceste ciocanele eram in Turcia si nu stiam de unde si cum sa le iau. Am vazut ca scria "chicken" in dreptul lor dar nu stiam ce sunt. Pana cand mi-am dat seama ca sunt aripioare de pui ca altceva nu pot fi. Mai ales ca eu , noi nu eram deloc amatori de aripioare, cand faceam pui la cuptor aripioarele le faceam cadou la neamuri ca noi nu le mancam.

Asadar am taiat aripioarele si le-am condimentat cu sare si piper.
Le-am prajit pe gratar, maxim 10 minute a durat totul.

In timp ce se prajeau am taiat o ceapa si cateva ciuperci si le-am pus in tigaie la facut. Am adaugat delikat de la knor.
Am mai facut si un pireu de cartofi.
Si normal mujdei de usturoi, ca altfel nu se poate manca gratar in casa mea.

Si asta a fost tot. Incercati sa taiati aripioarele asa. Singura firma de pe piata care are aripioare asa taiate este Transavia, am vazut de vreun an ca au aripioare astfel taiate.
Pofta buna!!!

1 comentarii:

Cristina spunea...

Aripioarele sunt preferatele mele. Cand fac pui la cuptor, ne batem pe aripioare. Foarte bune. Doar ca noi nu manca usturoi.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons