luni, 28 noiembrie 2011

Piept de pui la cuptor

Sa nu ma certati ca nu am mai dat pe aici dar am avut o perioada foarte incarcata.
Astazi e duminica si am gatit un piept de pui la cuptor pe care ai mei l-au mancat cu pireu de cartofi si eu cu salata:)
Reteta e foarte simpla si noua ne-a placut mult:

Avem nevoie de:


1 piept de pui dezosat
sare, piper, boia
cativa catei de usturoi
cateva frunze de dafin
o cana supa de pui

Pieptul de pui se pune intr-un vas termorezistent si se condimenteaza cu sare, piper si boia.
Se taie usturoiul marunt si se presara deasupra,
se pun foile de dafin si se torna supa de pui.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 minute. Dupa trecerea timpului se indeparteaza folia si se mai lasa 15-20 minute pana cand zeama a putin si pieptul s-a rumenit.
Se poate taia felii subtiri si aveti nevoie de un cutit bine ascutit.
Aceste piept de pui se poate lasa la racit si se poate folosi in sandwichuri in loc de preparatele din magazine.
Foarte bun si foarte usor de facut.
Incercati-l.
Pofta buna!!!

7 comentarii:

Cristina spunea...

Si noua ne place!

Fancy Cake spunea...

Super bun!

Adela Zilahi spunea...

Hm ce bine arata! Super bun! Pup!

giovanna spunea...

f bine arata. si super bun cred ca a fost

Florin spunea...

Arata super bine!

Anonim spunea...

Pacat ca nu ati afisat si gradele la care se gateste puiul!!!
Ms Oricum!!!

Anonim spunea...

Dupa cum arata credo ca este o delicatese..

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons