duminică, 7 august 2011

Legume la gratar

 
 Sincer nu credeam ca va iesi o cina atat de buna din niste legume puse la gratar.
Dar m-am inselat si am facut o cina minunata.

Am folosit:

1 vanata
1 dovlecel
1 ardei rosu
1 ardei galben
o rosie
sare, ulei de masline
optional carnat de casa

Vanata si dovlecelul se curata de coaja si se taie in fasii foarte sutiri. Ardeiul se curata de cotor si se taie rondele.
Se pun la prajit pe gratarul incins mai intai ardeii,
apoi au urmat vinetele
si apoi dovleceii.
Legumele se pot pensula cu ulei de masline.
Cand sunt facute pe ambele parti se scot afara si apoi se sareaza.
Dupa ce am prajit toate legumele, am pus si rosiile (care s-au cam inmuiat) si totusi am pus si ceva carnaraie:)) adica carnat de casa.
Cand au fost toate prajite, le-am aranjat pe o farfurie si le-am servit imediat.
Chiar nu credeam ca vinetele si dovlecelul se pot manca si asa:)) si sunt chiar bune la gust:))
Mmm, cu siguranta o sa mai fac.
Incercati...o sa va surprinda placut.
Pofta buna!!!

2 comentarii:

TeoBucatar spunea...

Normal ca sunt gustoase!Dupa ardei nu ma omor dar vanata si dovlecelul sunt grozave!Cu o vinegreta merg de minune.Pupici!

mandala spunea...

Vinetele arata ca un piept de pui la gratar :) cred ca au fost foarte bune .

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons