Pentru ca tot suntem in sezonul cu fasole sa gatim si fasole cu maioza. Principiul e exact ca la conopida, schimbam doar ingredientul principal.
0.5 kg fasole pastai subtire
o jumatate ceapa
4 catei usturoi
maioneza dintr-un ou
patrunjel
sare si piper
optional smantana
Dintr-un nou facem maioneza. Daca doriti puteti sa adaugati 2-3 linguri de smantana (eu nu am pus).
Fasolea se curata si taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare. Cand e fiarta se scurge si se lasa la racit. cand s-a racit complet se pune intr-un bol alaturi de maioneza de ceapa, usturoi si patrunjel verde dupa gust.
Dam gustul cu sare si piper.
Asta e tot. Simpla si gustoasa.
Pofta buna!!!
2 comentarii:
O salata pe cinste!O fac sieu deseori pentru ca ne place tare mult.WE placut Bianca!
Ce faine pastai galbene ai!
Pupici si un weekend minunat! :*
Trimiteți un comentariu