sâmbătă, 30 iulie 2011

Creste (paste) la cuptor


Pentru ca zilele trecute am avut musafiri m-am gandit sa fac niste paste la cuptor. Sunt foarte simplu de facut si gustoase.

Am folosit:


600 g paste
700 g carne tocata
2 cepe
cateva rosii (in lipsa lor puteti pune2 conserve rosii decojite)
400 mozarella
sare, piper
oregano, patrunjel verde
ulei masline
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte se pun la scurs, se clatesc si se lasa deoparte.
Intre timp pregatim carnea.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in cateva linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat putin se adauga carnea.
Se lasa sa se rumeneasca pret de 10 minute.
Apoi adaugam rosiile taiate marunt si lasam sa mai fiarba la foc mic. Adaugam oregano si patrunjel verde tocat.
Cand sosul a scazut putin pregatim pastele pentru cuptor.
Intr-o tigaie punem un strat de paste, apoi un strat de carne, iar paste, iar carne.
Deasupra radem mozarella sau cascaval.
Dam la cuptor pana cand se rumeneste (aprox 20 minute).
Se serveste imediat si e o mancare foarte buna si satioasa.
Pofta buna!!!

3 comentarii:

TeoBucatar spunea...

cineva a fost fff harnicut azi!felicitari!

Maria spunea...

O reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Sa va fie de bine :)

Antonina spunea...

Cat de misto!! Bia , am facut ieri cam acelasi lucru dar cu cartofi ;) chiar ma laudam pe fb ca facusem musaca ;)) Tare buna mai e .. cu paste sau cartofi.. super si tare hranitoare!! pupici

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons