luni, 2 mai 2011

Salata a la rousse

Zilele trecute am facut o salata.

Avem nevoie de:

1 kg cartofi rosii
3 castraveti murati
2 morcovi mari
1 telina
2 fire patrunjel
un borcan de 200 g mazare verde
maioneza dintr-un ou
200 g smantana
sare, piper

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert ii scurgem de apa si lasam la racit.
Restul legumelor se pun la fiert in apa cu putina sare pentru maxim 30 minute. Nu trebuie sa fie foarte fierte pentru ca altfel se vor zdrobi.Cand s-au racit se taie cubulete, se adauga castravetii taiati marunt, smanatana, maioneza, sare si piper si se amesteca toate.Se serveste ca atare sau langa o bucata de carne.E buna , cu ingrediente care se gasesc usor si nu necesita mult timp langa ea. Pofta buna!!!

1 comentarii:

giovanna spunea...

yummy... cred ca a fost tare buna.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons