duminică, 8 mai 2011

Paste cu piept de pui


Am facut aceste paste cu ce aveam prin frigider:)

Asadar am fosloit:

500 g paste
1 piept de pui mare
300 g ciuperci pleurotus
2 cepe albe, cateve frunze ceapa verde
o jumatate ardei rosu
1 plic condiment pentru paste
300 ml lapte
500 g smantana
10 catei usturoi
ulei masline
sare, piper
Pastele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.
Pipetul de pui se taie fasii sutiri si se pune la calit in putin ulei de masline. Se condimenteaza cu piper negru. Cand s-a rumenit se scoate intr-un castron si se lasa deoparte. Ceapa se taie marunt si se caleste si ea in 2 linguri ulei. Cand e calita se pune peste pieptul de pui.
Ciupercile se taie si ele marunt si se pun calit in 2 linguri ulei impreuna cu ardeiul taiat fasii.Cand s-au inmuiat adaugam usturoiul taiat si calim 20 secunde dupa care adaugam cei 300 ml lapte si plicul de condiment pentru paste. Amestecam si lasam sa fiarba. Adaugam si smantana si lasam sosul sa fiarba putin (5 minute).Micul meu ajutor in bucatarie:))
Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Le punem intr-un castron incapator peste care adaugam sosul, apoi pieptul de pui si ceapa. Amestecam si gata mancarea.Servim imediat.
Putem adauga si condiment de verdeturi mediteraniene.Pofta buna!!!

1 comentarii:

Maya spunea...

Si eu cred ca fac azi niste paste cu pui!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons