In fiecare an asteptam o zi frumoasa si calduroasa de weekend sa iesim la gratar pe malul Muresului. Anul asta, ca niciodata am iesit chiar devreme, azi e abia 2 aprilie.
Cu toate ca la sfarsit ne-a fugarit spre casa o ploaie nervoasa si marunta care a trecut pe cand am ajuns acasa:)) , am reusit totusi sa facem gratar, sa mancam si ne mai si jucam putin.
Pentru a pregati un gratar in aer liber avem nevoie de:
Un gratar cu picioare ca sa nu va doare spatele:))
Mana de lucru:))- in cazul de fata si in toate alte cazuri aceasta mana de lucru se numeste barbatii familiei:)
Niste lemne uscate pe care le faceti gateje:))
Putina hartie de aprins focul
O bricheta
Carbuni
:))
Dupa ce faceti focul si ati facut destul jar pregatiti carnea (care in cazul meu o pregatesc de acasa:))
Carne cat de multa si de diferite feluri care se prajeste pe toate partile:)
Ceafa de porc
Carnati subtiri
Mici
Slanina
Dupa preferinte....
Am mai dus si putina muratura...adica gogosari murati si baby corn (porumb murat)
Si ca sa mai dati jos din caloriile pe care le-ati pus mai aveti nevoie de o minge...ca sa fugiti dupa ea , sau de ea sau unii de altii :)
Iesirea la gratar e singurul loc unde nu gatesc eu, eu doar pregatesc carnea si mujdeiul de usturoi dupa reteta mea:) (Aici) - si nu va ganditi ca se strica la caldura ca exista genti frigorifice:))
O frumoasa zi de sambata...va doresc si voua asemenea maine...daca iesiti la un gratar.
sâmbătă, 2 aprilie 2011
Primul gratar 2011
18:08
Bianca
4 comments
4 comentarii:
ce pofta mi-ai facut,,,,abia astept sa iesim si noi,,,,,pupp si o seara frumoasa!!
Frumos.... pacat ca ploaia va gonit prea repede. Pup si in continuare week-end placut.
foarte frumos! de abia astept sa mergem si noi pe malul Muresului... weekend placut!
Heyyy,ati iesit deja la gratarit!!!Super!
Trimiteți un comentariu