Am gasit aceasta reteta intr-o revista si m-am gandit sa o fac si eu pentru ca mi-a placut cum arata.
E foarte rapida.
Avem nevoie de:
500 g fasole verde pastai (fiarta)
2 ciuperci mari
cateva fire ceapa verde
o jumatate lamaie
150 g iaurt (light)
2 fasii ardei rosu
3 catei usturoi
2 linguri ulei
frunze de patrunjel
sareCiupercile se taie julien si se pun la calit in uleiul de masline. Se lasa sa se inmoiae putin dupa care se pune fasolea verde taiata si ceapa taiata marunt.
Se lasa sa se incalzeasca putin, se adauga ardeiul taiat marunt si usturoiul pisat
Mai amestecam 1 minut dupa care punem toata compozitia intr-un castron, adaugam zeama de lamaie
iaurtul si patrunjelul tocat.
Servim ca atare sau langa carne ca si garnitura.Pofta buna!!!
2 comentarii:
Foarte buna este,,,,,yamiii,,,pupp si o zi frumoasa!!!
ieftin si usor de preparat!
Trimiteți un comentariu