luni, 14 martie 2011

Legume cu chiftele de pui

Am inceput sa am grija la ce mananc si sa incerc sa mananc mai putine grasimi.
Rezultatul e usor vizibil...dar inca nu ma laud tare:)
Idee de meniu: legume cu chiftele de pui

500 g ciuperci
2 morcovi
o jumatate ardei rosu
sare

500 g carne pui tocata
1 ceapa
usturoi
1 felie paine inmuiata
sare, piper

Am taiat ciupercile julien, morcovii la fel si i-am pus intr-o tigaie tefal alaturi de 2 linguri ulei masline si le-am calit pana s-au inmuiat. Am adaugat si ardei rosu. Asta a fost garnitura.Chiftelele din piept de pui le-am prajit pe gratarul de aragaz, care e foarte util ca nu usuca , iar grasimea curge in partea de jos in care se pune apa.
Cam asta am mancat eu zilele trecute.Pofta buna!!!

7 comentarii:

giovanna spunea...

bravo! asa fara prajeli in ulei. zi ca nu sunt chiar mai bune decat prajelile in ulei?

Bianca spunea...

Ba da...sa stii ca sunt mai bune chiftelele facute asa. Plus ca nu trebuie sa le intorci.
Mersi pt sustinere. Te pup

Mariana spunea...

Un premiu pentru tine te asteapta la mine daca-ti face placere!O zi buna!

mirela spunea...

Bianca,si eu te sustin cu ideea asta,eu le fac la cuptor de obicei,,,mai rar le prajesc,sunt delicioaseee!!!!puppp!!!

Cris spunea...

CHiar azi mi-a spus sotul meu Ca are CHef de niste CHiftele. O sa-ti inCerC reteta, suna deliCios si sanatos. In alta ordine de idei, te astept pe blogul meu sa ridiCi CateVa premii. Te pup!

Andrea's Cake spunea...

Pur si simplu delicios si pe deasupra si sanatos.Felicitari.Te astept in vizita sa-ti ridici premiile pe care ti le ofer cu mare drag.

sara & Miki spunea...

Tare bun ce-i aici. Imi place, daca stiam veneam la masa. Pup!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons