luni, 24 ianuarie 2011

Tort sani rosu

Pentru un domn care a implinit varsta de 60 ani am facut din nou un tort sani. Preferinta a fost pentru dantela de culoarea rosie.
Asta e ceea ce a iesit.

15 comentarii:

giovanna spunea...

muuuult mai bine

Bianca spunea...

Mersi Giovanna.

Cakeni spunea...

Te-ai perfectionat la silicoane,hi hi ,tot mai faine le faci,pupici:)

mirela spunea...

Foarte faini ti-au iesit,felicitari!!!!Puppp!!!

Agenda di Nico spunea...

Super! Ce rabdare trebuie sa ai ...felicitari!
o zi buna!

Bianca spunea...

Multumesc fetelor. va pup

Maya spunea...

Mmmm,ce bine arata!Si eu vreau o ciorbita de asta,dar nu manînca ai mei nici batuti!Vin la tine,poate mai ai si pentru mine un blid de zama! :)

DAVELLA CULINAR spunea...

Draga Bianca, se pare ca ai devenit maestra in torturile cu sani! Dantela rosie ti-a iesit superb. Felicitari si multi pupicei!

Anonim spunea...

foarte frumos tortul.as vrea sa stiu cum ai facut fondantul rosu?ai folosit colorant?as vrea si eu sa fac un tort rosu,insa am auzit ca colorantul lichid nu are putere decat sa dea o nuanta roz:( doar lichid am gasit dupa interminabile cautari.

Bianca spunea...

@Anonim...Colorant rosu am folosit dar colorant gel de la wilton. Nu e lichid ci e gel.
Colorantul lichid distruge fondantul asa ca nu se poate folosi pentru a colora pasta doar la frisca e bun.
Succes !!

Anonim spunea...

fondant din marshmallow vreau sa fac.si pe acesta il distruge?:(

Bianca spunea...

Din pacate da/...
Nu stiu ce reteta ai la pasta din marshmalaw dar cand pui sa se incalzeasca in cuptorul cu microunde cu 2 linguri de apa...in loc de apa pui colorantul rosu si atunci iese din start culoarea rosie. Daca vrei sa ai si pentru piele atunci fa doua ture de fondant.
Sa imi spui daca ti-a iesit:)

Anonim spunea...

reteta aceea obisnuita,cu ele topite la microunde;am incercat sa fac din 3 marshmallows putin fondant si mi-a iesit extrem de tare,abia am reusit sal intind si sa tai cu cutitul fasii sau fac o fundita.dc oare?pentru ca nu am pus deloc apa sau pentru ca a fost o cantitate mica?si app,dupa reteta obisnuita zice sa se lase la frigider vreo cateva ore inainte de folosire,nu devine prea tare?
si altceva in legatur cu colorantul,am citit pe un forum ca astia lichizi nu dau fondantului decat o culoare roz,rozu nu prea iese.asa sa fie?oricum ar iesi,eu tot o sa fac,sper sa fie flexibila compozitia si sa pot lucra usor cu ea.multumesc de sfaturi

Anonim spunea...

gata,am facut ieri tortul;a fost foarte usor de lucrat cu fondantul,o sa mai fac si altadata.pentru ca nu mi-a iesit rosu,l-am facut alb si cu inimioare roz si maro si fundita roz,a iesit foarte dragut.

Bianca spunea...

Ma bucur ca ti-a iesit si esti multumita. E mult mai usor sa lucrezi cu pasta din MM decat cu cea din zahar praf.
Unde ai gasit MM albe?

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons