miercuri, 26 ianuarie 2011

Lucruri artizanale de vanzare

M-am gandit sa postez aici pe blogul meu lucrurile artizanale cusute de mama mea. Toata viata ei a cusut pentru ca i-a placut, a mostenit aceasta maiestrie de la mama ei si a facut-o din pasiune.
Acum insa nu prea mai gaseste doritori de acest lucru manual si m-am gandit sa postez aici poate se gaseste cineva interesat sa cumpere aceste ore de munca migaloasa.

Piesa de rezistenta a dansei este o fata de masa care se potriveste pentru o masa de 6 persoane si care are dimensiunile de 125x106cm si care daca stai 8 ore sa cosi incontinuu timp de 1 an de zile nu o termini!!! (asta e ceea ce mi-a spus ea).
Modelul este deosebit, foarte greoi si foarte marunt.
In caz ca va intereseaza vreun model anume sau stiti pe cineva care e pasionat de asa ceva, sau ma puteti ajuta cu vanzarea acestor lucruri manuale in afara tarii (am inteles ca in Germania sunt foarte cautate!!!) va rog din nou sa imi scrieti mail.

Multumesc!!!

9 comentarii:

mirela spunea...

Bianca,felicitarile mele mamei tale,sunt superbe si muuuult de lucru,fata de masa este deosebita,,,,am facut si eu de-astea o gramada,acum zac in dulap,la fl ca si goblenele,la care am cusut ani intregi,,,,de ce nu deschizi blog cu ele,unde sa afisezi si preturi si tel de contact,,,poate ai mai multe sanse.Te pup si inca o data FELICITARI!!!SUPERBE!!!!

Bianca spunea...

Mirela nu m-am gandit sa deschid alt blog. Dar ma voi gandi si la posibilitatea asta, multumesc de idee.
te pup

Gabriela spunea...

Foarte frumoasa fata de masa si mileurile la fel,si mai stiu ca e foarte mult de munca la ele din propria experienta.Si eu faceam mileuri foarte multe pana sa plec in Italia,am invatat sa cos de la soacra mea si tare migalitoare mai e munca asta,acum sant 11 ani de cand nu mai cos,dar macar sant bucuroasa ca toate mileurile pe care le am in casa sant facute de mine,si-mi plac foarte mult.Felicitari mamei tale si va doresc mult sa aveti spor la vanzare!te pup si o seara frumoasa iti doresc!

Bianca spunea...

Multumesc frumos gabriela. Eu nu am avut niciodata inclinatie pentru asa ceva dar stiu ca muncea din greu la ele..mai intai sa faca snurul, apoi contorul si apoi deabea cosea. Munca migaloasa si uite ca acum e foarte neplatita din pacate.
sa speram ca cineva de afara va aprecia aceasta munca.
Pupici

Lissa's Cakes spunea...

Foarte frumoase si intradevar migaloase,a cusut si mama mea o gramada si inca mai coase,are acasa peste tot si inca altele la pastrare,tare se mandreste cu ele si are si de ce ca sunt foarte frumoase,a vrut sa vanda dar din pacate asa cum ai spus si tu,nu sunt doritori de lucru manual... felicitari mamei tale si mult succes la vanzare..mi-ai dat o idee si poate o sa le pun si eu pe ale mamei,chiar daca nu cumpara nimeni dar macar apreciaza cineva munca lor.
Te pup Bianca si pup manutele mamei tale.

Bianca spunea...

Multumesc frumos Lissa de cuvintele frumoase. Poate in afara sunt apreciate si poate vede cineva aceasta postare candva.
te pup

Mariana spunea...

O sunt minunate!!!
Ce munc titanica!
Stiu cum e cu ele din proprie experienta...
Folosesc si eu fetele de masa dar...mileurile zac in sertare!
Spor bun la vinzare,oricum nu sunt platite la valoarea lor;pacat!

Doinitza`s cakes spunea...

ador lucrurile facute manual,mama ta e talentata ca tine,ai avut pe cine sa mostenesti :-))pupici

Unknown spunea...

Felicitari mamei tale pentru efortul si daruirea cu care realizeaza toate aceste minunatii!!!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons