De Craciun pe platoul de aperitive am facut si niste chiftele umplute.
Avem nevoie de:
0.5 kg carne tocata
1 caciulie usturoi
1 ceapa mica tocata
2 felii de paine inmuiate in lapte
2 oua
sare, piper
cascaval
masline
pesmet
Carne de porc se sareaza si pipereaza. Se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, paine stoarsa de lapte, ouale. Cu palmele se formeaza bile mai marisoare. In interiorul lor se pun jumatati de masline si o bucatica de cascaval. Se dau chiftelele prin pesmet si se pun in ulei incins la prajit la foc potrivit pentru a se praji si in interior.
Se scot pe hartie absorbanta si se servesc reci.
Pofta buna!!!
luni, 27 decembrie 2010
Chiftele umplute
14:45
Bianca
3 comments
3 comentarii:
MMMM,,,,,CE BUNE SUNT,,,,,PUPICI!!
Ai un blog foarte frumos. Ma bucur ca ma vizitezi!
Si tu faci torturi foarte dragute.
Multumesc de vizita si itit doresc un An Nou Fericit!
Te pup!
vero
Multumesc de vizita si aprecieri Vero. An nou fericit si tie. Pupici
Trimiteți un comentariu