duminică, 14 noiembrie 2010

Tort botosei 2

Dupa ce am facut botoseii (Aici) am trecut si la realizarea tortului.
A fost cu blat de amandina, crema de mandarine si stafide inmuiate in rom si exteriorul a fost din ciocolata amaruie.

14 comentarii:

Sarea in bucate spunea...

mama ce combinatieee..yummy:) faini si boteseii....mare doamna giovanna ca-si impartasese secretele cu noi:) sa-i dea domnu multa sanatate si putere de munca!si tie cat mai multe torturi frumoase:)

Bianca spunea...

Asa e Just me. O draguta care ajuta pe toata lumea. Mersi de urare.

Cakeni spunea...

Super frumos :)

giovanna spunea...

of of, ce ma mai rosesc eu si la tine pe blog:) ce dragute sunteti cu mine. o sa creada lumea ca sunt ceva Maica teresa a torturilor, si nu e chiar asa. incerc doar sa nu fiu egoista. si oricum cu oamnei ca voi e greu sa fii altfel. va pusi. si sanatate multa si voua.

Bianca spunea...

@Cakeni multumesc.
@Giovanna nu trebuie sa te rusinezi pentru ca normal ca te laudam ca avem de ce:P

felis spunea...

Foarte frumos... si botoseii... ce reusiti...

Gabriela spunea...

i-mi plac botoseii foarte mult...iar tortul trebuie sa fie suuper la gust!te pup!

Bianca spunea...

@ Multumesc Felis.
@ Gabriela, sper sa ii fi placut persoanei ca am ales eu crema. te pup si eu

sara & Miki spunea...

Vad ca faci croitorie in bucatarie... felicitari... E interesant cum ti-au iesit. Tortul cu cioco cred ca-i tare bun. O saptamana frumoasa.

Anonim spunea...

Buna ziua,
Numele meu este Silvia, sunt din Timisoara si vreau sa stiti ca apreciez activitatea dumneavoastra si a tuturor celor care ne ajuta cu retete delicioase.Zilele acestea am fost implicata maxim in concursul bucataras.ro, pt a sustine reteta "muschiulet." postata de nicuvar, Arta culinara Doina.Am vrut sa postez un comment pe site-ul lor, inca de duminica, ziua in care au fost eliminati pe nedrept,la fel ca altii, dar nu am putut.Moderatorul site-ului in perioada asta "sensibila", nu permite logarea, tocmai pentru ca oamenii sa nu poata sa-si spuna parerea!! Va rog mult sa analizati ceea ce o sa va trimit in scrisoarea urmatoare si sa postati dumneavoastra, in numele meu, de dragul dreptatii si a dreptului la replica care ar trebui sa existe intr-o competitie corecta in care oameni ca dumneavoastra se implica cu atata suflet..Va multumesc si va felicit inca odata pentru activitatea depusa.

Anonim spunea...

E trist ce se intampla.Eu personal, am pus mult suflet, am investit mult timp si bani pot spune..., practic am fost implicata intr-o adevarata CAMPANIE de promovare a retetei "muschiulet.." nicuvar, Arta culinara Doina. Pentru ce..?..Eu..?..Care sunt atata de ocupata..!?..Chiar pentru nimic..!!!..Doar de DRAG, pentru ca MERITA..!..pentru ca stiu ce fel de oameni sunt ei si cat se bucura ca le apreciem implicarea si retetele.Uitati-va pe blog!!!..Altii ar depune atata efort pentru bani seriosi nu doar de dragul artei, asa cum face ea..!!! Doina are pe blog aproape 500 de retete..!!!..dedicate din suflet, impreuna cu toata viata ei, pe tava!! Un site tip "bucataras" infloreste doar prin existenta unor oameni pasionati si dezinteresati material, ca acestia. Pe ei o diploma sau o recunoastere publica, binemeritata, ii face mai fericiti decat toate premiile materiale din lume..!!!RESPECTATI-I..!!! Sunt atata de putini oameni ca ei..! Eu, pana la data concursului nici nu am stiut macar ca EXISTA site-ul bucataras.ro.Nici eu si nici prietenii mei sau prietenii prietenilor mei din Timisoara sau din alte tari, oameni pe care i-am rugat sa va acceseze site-ul si s-o voteze pe Doina.Deci, v-am facut ..RECLAMA...Reclama pe GRATIS..!!Cu dedicare totala, multe zile la rand. Iar cu 4 zile inainte de finala, voi o eliminati cu cele1100 voturi ale ei, cand pe toata durata concursului a fost in primii 10.....,fara sa puneti in balanta BENEFICIILE pe care le aveti prin ea??..sau ce ar fi insemnat o colaborare de lunga durata..?!!! Fiecare om implicat conteaza!!!...Eu nici acuma nu mi-am revenit,a fost o mare lovitura eliminarea ei din concurs, asa ceva nu am mai auzit sa se intample..!!..Nici nu ne putem imagina macar ce-i in sufletul lor..!!..Al tuturor celor care au fost eliminati..! Si asa se reevaluau retetele la sfarsitul concursului!..si voturile..!!!..Puteati sa stabiliti ce clasament doreati..!!! Ganditi-va ca oricine ar fi putut sa intervina pentru oricine, ca sa incerce sa "ajute".Asta nu inseamna ca oamenii care au pus retete bune si care deja sunt cunoscuti si au retete apreciate si foarte multe voturi, sa se teama ca vreun zelos sau rau intentionat POATE sa ii scoata din concurs!!! Trebuie sa puneti in balanta TOATE aspectele atunci cand luati decizii care oricum nu va avantajeaza.Toti participantii trebuie sa fie fericiti, ca sa aibe entuziasmul necesar sa mai participe si la alte concursuri pe care le organizati..! Eu cred ca inca mai puteti gasi solutii. Silvia, TIMISOARA.
Id mess:wonderland_tm

Anonim spunea...

Vreau sa va rog inca odata, sa postati cele 2 mesaje sau numai scrisoarea, pe site-ul bucataras.ro.In primul rand, ei ar trebui sa-l citeasca.Dar fara ID-ul meu de mess, acesta este pentru dumneavoastra.Multumesc, mult,va pup.

Anonim spunea...

am reusit logarea,acum incerc sa trimit comentariul.Multumesc inca odata.

Bianca spunea...

Ma bucur ca ai rezolvat problema. Eu nu mai scriu acolo.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons