De cina am facut niste paste cu ton.
Avem nevoie de:
200 g paste (penne)
maioneza dintr-un ou
o jumatate lamaie
100 ml smantana
1 conserva de ton
cateva frunze de patrunjel
sare, piper
o jumatate ardei rosuPastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se pun la racit si cand sunt reci se adauga peste ele maioneza amestecata cu smantana, frunzele de patrunjel taiate marunt, ardeiul rosu taiat bucatele. cutia de ton, jumatatea de lamaie stoarsa.
Toate se amesteca,
se condimenteaza cu sare si piper si se serveste imediat cu plus de lamaie daca e cazul.
Pofta buna!!!
2 comentarii:
Of...mi-ai facut tare pofta la ora asta tarzie cu pastele tale! Maine paste cu ton la pranz...desi incerc sa dau jos vreo 2 kg.in perioada asta.
toate cele bune!
Nico daca le mananci la pranz nu e asa grav ca la cina:) Asa ca succes..la dat jos cele 2 kg
Trimiteți un comentariu