sâmbătă, 10 iulie 2010

Tort cadou-Sandra


Este sambata si am avut invitati la ziua de nastere a fiicei mele Sandra.
Am hotarat impreuna cu ea de mai mult timp modelul de tort pe care il vroia sa il fac. Si s-a decis asupra tortului cutie de cadou. L-am mai testat inainte dar nu am fost deloc multumita de rezultat (Aici).
Normal ca aveam emotii in legatura cu aspectul tortului, asa ca ieri m-am apucat sa-l construiesc.
L-am facut din piscoturi cu mousse din ciocolata si mousse de lapte condensat (tot alegerea ei a fost si crema) .
A fost mare tortul, fara pasta pe el avea 3.800, cu pasta depasea bine 4 kg nu l-am mai cantarit ca nu eram curioasa:)). A fost mare oricum, s-a mancat si a ramas si pentru maine cand mai am o familie invitata care nu a putut sa vina azi.
Pot spune ca sunt multumita de rezultat, i-a placut si ei, ceea ce ma bucura nespus. La sfarsitul zile m-a sarutat pe obraz si mi-a spus ca sunt cea mai buna mama din lume, cea mai buna bucatareasa si imi multumeste pentru ziua de azi!!!

Deci asa e tortul construit:
Acoperit cu pasta de zahar( reteta Giovanna si Petit Foury:)):

Aproape gata:
Cantam La Multi Ani:
Asteptam sa se stinga artificiul:)
Ce ziceti cum arata?
V-am facut pofta?

Va poftesc la o felie:))
Foarte bun!!!
Nu e asa?:))

Le multumesc din nou Giovannei ( Aici e blogul ei) si lui Petite Foury (Aici e blogul ei) care m-au ajutat cu sfaturi pentru a realiza acest tort minunat. Va multumesc fetelor!!!

Poza cu puii mei:
Impreuna cu sarbatorita!!!

17 comentarii:

Agenda di Nico spunea...

Ce m-as infige in felia aia ..ai reusit sa-mi faci pofta!
Amandoi copii se aseamana cu tine!

Maria spunea...

Foarte frumos e tortul! La multi ani printesei tale!!

Bianca spunea...

@Maria, multumesc frumos de urare si lauda:).
@Nico, multumesc. Fetita seamana si cu soacra-mea:)) Deja m-a intrecut la picior si inaltime:(

Sarea in bucate spunea...

inca o data la multi ani, ti-a iesit bine tortul! aseara imi faceam pasta de zahar, azi am sa fac eu un tort..si ma gandeam la tine....incercam sa descopar de ce nu ti-a iesit....ai lasat pasta de pe o zi pe alta la frigider??dar acum vad ca e ok...felicitari!tot asa:))

Bianca spunea...

Multumesc Just me. Stiu ce am gresit atunci..am lasat prea mult bomboanele MM in cuptor si pe lateral cand am scos castonul afar fierbea. Si era pus pe 1 minut cuptor de 800 W. Asta e. Data urmatoare mi-am dat seama.
Pasta asta e din zahar cu miere nu e MM. Aici nu este MM alb sa il poti combina cu colorant sa iasa o culoare faina.. Asta e

Bianca spunea...

Si l-am lasat la frigider sa stii.

Sarea in bucate spunea...

esti o draguta si o simpatica! ma doare spatele....este un domn care imi repara tavanul...o curs apa si o trebuit sa decupam,acum zugraveste.....eu pe partea cealalta pun crema de unt peste tort...nu mai pot de nervi ca nu imi pot face treaba, astept sa termine apoi sa fac curat...plus sotul l-a luat pe fiul meu cu el sa-mi dea cica pace si sa pot munci....:(( nu pot profita, la noapte gat tortul....sa iasa doar bine! ma gandeam la giovanna cum mai rezista.mie imi solicita spatele cam mult decoratu asta.....dar ce nu face omu pentru placere! no hai ca acum chiar am scris prea mult...sau sa mai scriu?si asa nu pot face mare lucru:))

Bianca spunea...

Just me si tu draga esti o simpatica:)) Lasa mai ca toate trec:) Hai ca de abia astept sa vad tortuletul tau. Si pe ma dor toate cand decorez un tort. Asta e. Oare e semn ca imbatranim? :)). Giovanna rezista ca are spor de stres la torturi cred:)) S-a obisnuit ce mai...

Cellya spunea...

La multi ani printesei tale !
Felicitari pentru ambitia de a-i pregati singura tortuletul ! Chiar e reusit si ....mai ales e facut cu multa, multa dragoste( asta se stie !!!!!).

O duminica placuta!Pup.

MIMI spunea...

Bianca,felicitari pentru tort,a iesit minunat!
La multi ani Sandrei,sa fie sanatoasa si fericita!Pupici

Bianca spunea...

Cellya, Mimi- multumesc frumos de cuvintele frumoase. Pupici

Cristina spunea...

Frumos tort, frumosi copii! Bucatele rupte din mama lor. :)

Bianca spunea...

Multumesc mami!!!

giovanna spunea...

felicitarile mele, draga mea. asta da tort. progresul este mai mult decat evident. te-ai depasit pe tien insusti. de aici inainte nu te mai poti considera o nestiutoare in ale torturilor. bravo.
ti-a iesit fffff bine.
sper ca i-a placut sandrei
te pusi
bravo inca odata

Bianca spunea...

Giovanna multumesc de incurajare!!!Mai ales daca vine de la o prefesionista ca tine!!
Mai am multe de invatat dar de data asta sunt multumita de cat am reusit sa fac chiar daca l-am decorat in vreo 3 ore:))
I-a placut Sandrei la nebunie, chiar si fetelor le-a placut. nepoata mea i-a si spus sorei mele sa ii faca asa tort de ziua ei:)) Stii care a fost raspunsul nu? Vorbeste cu matusa-ta sa iti faca unul:))
Te pup si mersi de laude!!!

Petite Foury spunea...

Bianca, ai facut un tort S-U-P-E-R!!! Ma bucur ca ti-a iesit si mai ales ca ai incantat-o pe Sandra (pe care o pup si ii urez La Multi Ani - e o frumoasa si jumatate) si ...ma bucur ca ti-am fost de ajutor :-) Te pupacesc si astept si alte torturi din gama super :-)))
P.S. Ca sa nu mai vin cu comentariile asa tarziu, te-am adaugat in lista mea

Bianca spunea...

Petite Fouryy multumesc frumos!!
Te pup cu drag

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons