miercuri, 7 aprilie 2010

Ficat de pui cu cartofi rantaliti


O mancare foarte rapida si buna.

Avem nevoie de:

500 g ficat de pui
1 ceapa

500 g cartofi fierti
1 ceapa
boia

condimente
patrunjel

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie tefal impreuna cu ficatul de pui. Se intoarce pe toate partile pana se rumeneste frumos si pana cand nu mai are deloc din zeama (10-15 minute).
Cand ficatul e facut se adauga sare si piper.Cartofii trebuie fierti in coaja si dati prin razatoarea mare. Se taie o ceapa si se caleste in putin ulei dupa care se pune o lingurita boia si cartofii dati prin razatoare. Se prajesc vreo 10 minute dupa care punem o mana de patrunjel peste.Se servesc impreuna cu ficatul de pui si cu muraturi.
Pofta buna!!!

P.S. pentru prietenul meu Luci ii transmit ca data viitoare cand voi mai face mancarea asta am sa il chem la masa:)

3 comentarii:

Sarea in bucate spunea...

UN PREMIU SI O PROVOCARE PT TINE, PE BLOGUL MEU!

bucatarici spunea...

cartofii aia arata ca fiind dati prin razatoarea mare. de fapt, daca dai cartofii fierti prin razatoarea mica cred ca iese ceva foarte aproape ca pireul.

Bianca spunea...

Bucatarici ai dreptate..am gresit cu razatoarea...sunt dati prin razatoarea mare. Greseala de tipar.
Multumesc. Am sa corectez acum

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons