joi, 18 martie 2010

Pulpe de pui cu amestec chinezesc

Am gatit si aceste pulpe de pui cu amestec chinezesc.
Avem nevoie de:

2 pulpe de pui intregi
o punga de amestec chinezesc (congelat)
condimente
Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pun pulpele dupa ce s-au condimentat cu sare si piper. Se prajesc pe ambele parti (cam 5 minute) dupa care se pune un pahar de apa, se acopera si se lasa sa fiarba maxim 20 minute intorcandu-le din cand in cand. Cand sunt aproape facute pulpele sau dupa ce se fac pulpele, punem amestecul chinezesc in tigaie impreuna cu 2 linguri ulei de masline si amestecam pana cand se dezgheata. Condimentam cu delikat si servim cu muratura preferata. Noi am servit cu ardei copti si cu castraveti murati.
O mancare simpla de facut, rapida si gustoasa.
Pofta buna!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ei Biencuta,draga mea,ce mai faci ca n am mai vorbit de mult:))Mda,amestec chinezesc,pare a fi ceva bun dar gasesc la supermarket? Ce m as face eu fara tine ca m am obisnuit sa ma inspir din blogul tau,inca odata multumesc :P

Bianca spunea...

Sigur ca gasesti Daris. Eu din Kaufland le-am cumparat. Ma bucur ca te inspiri de la mine.
Te pup

Mariana spunea...

Bianca :ce bunatate!
Si eu am facut azi pulpe la cuptor!
Ai servit cu salata de ardei copti?O ce bun,eu nu mai am ardei copti!!!Ce pacat!
O seara buna!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons