Din ciclul ce am mai gatit va prezint o reteta simpla, ieftina si buna.
Avem nevoie de:
300 g paste (eu am folosit penne)
aprox 300 g branza burduf
3 lunguri ulei
Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierte se scurg de apa si se trec sub jet de apa rece. Intr-o cratita punem putin ulei dupa care punem pastele si branza si amestecam timp de maxim 10 minute pentru ca pastele sa se incalzeasca si branza sa se topeasca.Sunt o cina simpla. Unii membrii ai familiei mele obisnuiesc sa isi puna zahar deasupra:).
Se poate si asa cui ii place.
Pofta buna!!!
miercuri, 24 martie 2010
Paste cu branza
21:37
Bianca
4 comments
4 comentarii:
mor langa calc! nu am mai papat branza de burduf de ceva ani!fiind in canada, nu se gaseste, probabil la magazinul romanesc din toronto, cine stie cat de proaspata o fi, plus nu stau in toronto:)))da....in loc sa ne promovam si noi mai bine produsele, lasa ca-i plin de ricotta si altele.....:))pana am sa mai pap eu br de burduf, ma uit la pastele tale si salivez:)
Si mie im-i plac pastele facute in modul asta, dar cum ingrasa le cam evit.
Probeaza sa le pui topping de vanilie si sa vezi ce bune sant!
pupici
Just me...deci in Canada stai. Ce super de tine. Imi pare rau ca ti-am facut pofta de branza de burduf iti trimit si tie daca vrei:)
Daniela nu cred ca mi-ar placea cu nici un toping. Cand vad la sotul meu ca isi pune zahar...brrr...sarat cu dulce nu prea merge. Pupici si tie
Trimiteți un comentariu